GreenFields Ballbinger

En ekte multifunksjonell løsning

artificial_turf

Unisport har nettopp introdusert et helt nytt ballbingekonsept utviklet sammen med Greenfields.  Stikkordet er kvalitet, støydemping, fleksibilitet, brukervennlighet, sikkerhet og soliditet. GreenFields Ballbinge er en rask fleksibel kostnadseffektiv måte å gi en høy kvalitets sportslig løsning som skreddersydd til dine eksakte behov. Vårt globale nettverk av sterke partnerskap vil gi deg en ballbinge som møter alle krav.

En ekte multifunksjonell løsning

Fotball kan være hovedformålet med en ballbinge, men de er også fullt funksjonelle for andre idretter slik som basketball, badminton etc. At ballbingen kan brukes til en stor variasjon av idretter vil øke fritidstilbudet for lokalsamfunnet. Ballbingen vil også kunne være en god resurs for skoler som har utendørs undervisning eller i pausen mellom timene.

Høy kvalitet:

Utstyret kan tilpasses enhver type idrett eller etter individuelle ønsker. Uansett  størrelse eller idretter, er hvert anlegg en solid konstruksjon laget av slitesterke materialer som ikke er farlige eller skadelige for miljøet.GreenFields Ballbinge leveres med paneler av rustfritt stål som tåler røff bruk år etter år(Nettene er brannsikre).

Støydemping:

Panelene er fylt med støydempende skum og gjør at tidligere tiders støyproblemer med binger av tre er kraftig redusert.

Fleksibilitet:

Hvert anlegg kan være utstyrt med sikkerhetsnett på begge sidene av målet ,rundt eller til og med et nett som dekker taket av målet. Utstyret kan tilpasses enhver type idrett og etter individuelle ønsker.

GreenFields Ballbinge leveres som pakkeløsninger i tre størrelser:
40 m X 20 m
30 m X 15 m
20 m X 13 m

Flere typer kunstgress kan leveres til ballbingen, avhengig av formålet.  Alt fra FIFAs sertifiserte løsninger, til hardføre fibertyper tilpasset aktiviteter som medfører tyngre bruk.  Panel og nett i forskjellige lengder og høyder kan bestilles som passer både utendørs og innendørs.

Tilleggsutstyr til tennis, volleyball og basketball kan ogsĂĄ leveres.

Brukervennlighet/sikkerhet/soliditet:

Ballbingen har ingen skarpe kanter eller.Det solide utstyret er tilpasset røff bruk og det er vanskelig å gjøre vandalisme.  Heldekkende nett (gjelder 20 m X 13 m) sikrer at ballen alltid holdes inne på banen. Ekstrautstyr kan leveres slik at ballbingen kan brukes til flere aktiviteter enn fotball. Greenfields Ballbinge krever ingen ringmur, kun et avrettet underlag (asfalt, betong eller grus) fordi konstruksjonen er selvbærende.  Det reduserer kostnadene til grunnarbeid og kan eventuelt flyttes ved behov.